Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester. Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan sendes til petter@hollafest.no

Billettkjøpere Fra våre billettkjøpere innhenter vi navn og e-post adresse. Når man kjøper festivalpass samtykker man til at festivalen kan benytte mailadressen til å sende ut nyhetsbrev i forbindelse med festivalens aktiviteter. E-post-adressen din benyttes ikke til andre formål og gis ikke videre.

Frivilligregistrering Når du registrerer deg som frivillig må du oppgi fullt navn og e-post-adresse. Disse opplysningene benyttes kun til at sjef for frivillige skal kunne kontakte deg for å avtale nærmere arbeidsoppgaver. Dine personopplysninger deles aldri videre.

Bruk av informasjonskapsler (cookies) Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Google Analytics Vi bruker Google Analytics for å måle vår sidetrafikk. Formålet vårt med dette er å lære hvordan våre brukere benytter vårt nettsted, og skaffe oss opplysninger om hvordan vi kan forbedre nettsiden vårt. All data som sendes til Google Analytics er anonymisert.

QR-kode // Smittesporing Ved innsjekk på festivalområdet blir gjestene ledet inn i fire forskjellige kohorter. Hver kohort er fargekodet og har tallet 1, 2, 3 eller 4. For at festivalen og lokale helsemyndigheter skal kunne foreta effektiv smittesporing ved eventuelt utbrudd av Covid-19, må gjestene skanne kodene for så å legge inn persondata. Det skal legges inn hvilke kohort man er i, fullt navn, fødselsdato og telefonnummer. Disse opplysningene brukes kun ved eventuell smittesporing, og vil i så fall bli videreformidlet til lokale helsemyndigheter slik at de kan utføre sin jobb.

E-post Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks. Ingen personinformasjon deles med tredjeparter.