Svolvær, 25.-26. juli 2024

Meld deg på

Vil du jobbe som frivillig?

Ønsker du å være med på å lage Norges kuleste festival? Vi ser etter kreative og smilende mennesker som ønsker å ta del i alle aspektene av Høllafæst. Nedenfor finner du oversikt over di ulike arbeidsoppgavene vi trenger hjelp til, når du legger inn søknad kan du melde hvilke felt du ønsker å jobbe i. Som frivillig jobber du en dag i forkant eller etterkant av festivalen i tillegg til en dag på selve festivalen. Dersom du ønsker å jobbe begge festivaldagene eller bare på opp/nedrigg er det også en mulighet.

BAR

To arbeidsstasjoner med høyt tempo. Her trenger vi mennesker som selger og serverer drikke, tapper, rydder og fyller opp med varer etter behov.

MERCHANDISE

Vi vil ha en bod på festivalområde hvor vi selger merchandise for festivalen vår! Det er ingen krav, men vil være en fordel om du har erfaring i salg.

MILJØ

En viktig jobb for festivalens framtid på Kuba, det skal ikke være spor av oss etter fullførte festivaldager. Dette feltet er for deg som vil bidra ved opprydding under og etter festivaldagene.

ARTISTVERTSKAP OG TRANSPORT

Å kjøre transport for festivalen, kan gi deg forskjellige oppgaver. Det kan være å kjøre artister, hente utstyr, innkjøp og levering, noen ganger hasteoppdrag. Det vil være en stor fordel å være kjent i både byen og område rundt.

VAKTHOLD

En arbeidsstasjon som trenger deg med bein i nesa, men viktigst av alt et smil om munnen. Det er viktig for oss å kunne gi våre gjester en trygg og fin festivalopplevelse på Høllafæst. Et trivelig vertskap som ser mennesker og deres behov er vår førsteprioritet.

RIGG

En arbeidsstasjon som krever oppmøte før og etter endt festival, under opp- og nedrigging av diverse utstyr på området.

FRIVILLIGSKJEMA

Fyll inn registreringsskjema og fortell kort hva du ønsker å jobbe med. Våre fantastiske frivilligsjefer vil gi deg bekreftelse og arbeidsfordeling så snart det lar seg gjøre. Vi gleder oss til å jobbe med deg!